Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair:

Helsinki-Dubai klo 08.05-16.30             
Dubai-Helsinki klo 17.40-22.15   

Laivan reitti ja aikataulu:

Viikonpäivä

Kohde

Saapuu

Lähtee

Lauantai

Dubai, UAE

-

23:00

Sunnuntai

Abu Dhabi, UAE

07:00

21:00

Maanantai

Sir Bani Yas UAE

07:00

17:00

Tiistai

Meripäivä

-

-

Keskiviikko

Dammam, Saudi Arabia

07:00

18:00

Torstai

Doha, Qatar

07:00

17:00

Perjantai

Dubai,UAE

09:00

23:59

Lauantai

Dubai,UAE

00:01

-

 

Matkaohjelma:
  
Perjantai 4.3.

Finnairin reittilento Dubaihin, majoittuminen hotelliin Dubaissa.  

Lauantai 5.3. Dubai 
Kaupunkikiertoajelu, jonka aikana mm. abra-ajelu, käynti kulta- ja maustesoukeissa sekä omaa aikaa. Iltapäivällä kuljetus satamaan, josta luksusristeily Persianlahdella lähtee klo 23.00.

Sunnuntai 6.3. Abu Dhabissa 
Mahdollisuus osallistua lisämaksusta laivayhtiön järjestämiin retkiin tai tutustua mahtipontiseen Abu Dhabiin omin päin. Tarjolla lisämaksusta mm. retki Suureen moskeijaan, kaupunkikierros, vierailu Yas Marinan formularadalla, Ferrariworldissä tai iltapäivätee Emirates Palace -hotellissa.   

Maanantai 7.3. Sir Bani Yas -saari 
Pysähdys Sir Bani Yasin saarella tarkoittaa MSCn asiakkaille rentouttavaa lomapäivää rannalla, herkullista grilliounasta salaatin ja kylmien juomien kera sekä hyviä harrastusmahdollisuuksia niin rannalla kuin maastossakin. 

Tiistai 8.3. Meripäivä 
Meripäivä Arabianlahdella, jolloin voi nauttia laivan tarjoamista palveluista.   

Keskiviikko 9.3. Damman
Huippu-uutuus on vierailu Saudi-Arabiassa! Pitkään ei-muslimeille suljettuna ollut maa on avautumassa pikkuhiljaa, tule mukaan ja olet ensimmäisten joukossa. Lisämaksullinen retkiohjelma julkaistaan myöhemmin. 

Torstai 10.3. Doha
Dohan futuristinen kaupunki valmistautuu isännöimään vuoden 2022 MM-kisoja, mikä parantaa sen jo ennestään vaikuttavaa taivaanrantaa uusilla supermoderneilla pilvenpiirtäjillä. Dohan historiallisesta keskustasta löydät vanhan sokkeloisen Souk Wagifin, jossa on kaikkea - hevosista ja kameleista kultaan - ja Al Khootin linnoituksen, joka on peräisin 1800-luvun lopusta ja joka on nyt muutettu museoksi. Muista piipahtaa myös vaikuttavan hienossa islamilaisen taiteen museossa. 

Perjantai 11.3. Dubai 
Laiva saapuu aamupäivällä Dubaihin, aikaa nauttia vielä laivan palveluista tai tutustua omatoimisesti Dubaihin.

Lauantai 12.3. Dubai
Aamulla lähtö laivasta, kuljetus hotelliin jonka jälkeen vapaata aikaa. Tänään on oiva tilaisuus tutustua Expo 2020 maailmannäyttelyyn, jonne tehdään lisämaksusta oma retki.  Erämaahan on rakennettu iso näyttelyalue, jossa on näyttelyteemoittain kolme kaupunginosaa, joissa osallistujamaiden paviljongit sijaitsevat. Expon teemana on "Mielten yhdistäminen ja Tulevaisuuden luominen" (Connecting Minds, Creating the Future). Tämä kiteytyy kolmeen pääideaan eli Mahdollisuudet, Liikkuvuus ja Kestävä kehitys. (Opportunity, Mobility & Sustainability). Sadoissa erilaisissa paviljongeissa on interaktiivisia näyttelyitä, elävää viihdettä, ikimuistoisia tiloja, omituisia hangouteja ja paljon muuta! 

Sunnuntai 13.3. Kotiinlähtö 
Aamulla  aikaisin kuljetus lentokentälle ja paluulento Dubaista Helsinkiin.  


Maksu- ja peruutusehdot

MSC Cruises -risteilyihin sovelletaan oheisia maksu- ja peruutusehtoja:

Varausmaksu 500 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 70 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 250 €/henkilö.
89 vrk-70 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 500 €/hlö.
69 vrk-35 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »