Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelma (sitoumuksetta, muutokset mahdollisia):

Lentoaikataulu Finnair

Helsinki - Lontoo AY 1331 klo 07.50-09.10
Lontoo - Helsinki AY 1338 klo 18.10-23.00

Perjantai/Lento Helsinki-Lontoo, kaupunkikiertoajelu
Finnairin reittilento Helsingistä Lontooseen, suomenkielinen opas vastassa lentokentällä. Matka keskustaan vie liikenteestä riippuen noin 45-60 minuuttia. Viikonloppu aloitetaan perinteisellä Lontoon kaupunkikiertoajelulla, jonka aikana vieraat näkevät sellaisia ikonisia nähtävyyksiä kuten esim. Towerin linna, Piccadilly Circus ja Trafalgarin aukio. Vuosikymmeniä Lontoossa opastanut ja asunut paikallisopas kertoo kaupungin historiasta sekä nykypäivästä ja antaa mielellään vinkkejä mitä vieraat voivat viikonlopun aikana tehdä. Kierros päättyy keskustahotelliin noin klo 13:00. Hotellissa on matkatavarasäilytys, mikäli huoneet eivät vielä ole valmiina. Sisään kirjoittautuminen alkaa yleensä klo 16:00. Loppupäivä vapaata.

Lauantai/Lontoo, vapaapäivä
Aamiainen hotellissa. Vapaata aikaa tutustua Lontooseen ja sen nähtävyyksiin, museoihin, näyttelyihin, puistoihin, ostosmahdollisuuksiin. Vaihtoehtoja on loputtomiin! Kysy meiltä myös konsertti- ja teatterilippuja!

Sunnuntai/Lontoo, Chiswick House herraskartano ja puutarha 
Aamiainen hotellissa. Aamupäivä vapaata ja noin klo 13.00 opas noutaa ryhmän hotellista ja suunnataan yhdessä kaupungin laitamille, jossa tutustutaan Chiswick House herraskartanoon ja sen puutarhaan. Tämä upea 1700-luvun alussa rakennettu kartano puutarhoineen on yksi Brittiläinen arkkitehtuurin ja suunnittelun helmiä. Sen luojat saivat inspiraationsa Italiasta ja Chicwick Housen vaikutus näkyy vuorostaan mm. New Yorkin Central Park -puistossa ja Blenheimin Palatsin puutarhassa. Talo on pitkän historiansa aikana vastaanottanut jopa kuninkaallisia ja oli 1920-luvulla puheterapia pioneerien Tuke-veljesten psykiatrisena laitoksena. Tänään siellä on nähtävänä upeita maalauksia, huonekaluja, tekstiileijä ja kattofreskoja. Täällä on myös fantastinen kahvila, jossa voi nauttia pientä välipalaa.Bussi jatkaa Heathrown lentokentälle kotimatkaa varten - bussimatka vie vain puoli tuntia. Iltalento Lontoosta Helsinkiin. 

Maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 250 €/hlö, maksetaan netistä varattaessa välittömästi matkavarauksen yhteydessä, ei palvelumaksua. Puhelimitse/sähköpostitse/toimistossa paikan päällä varattaessa varausmaksu maksetaan 7 vrk kuluessa varauksesta (palvelumaksu 20 €/lasku). Loppumaksun eräpäivä on 40 vrk ennen matkaa.

Jos matka peruutetaan viimeistään 90 vrk ennen matkan alkua, peruutuskulut ovat 150 €/henkilö.
90 vrk-65 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään varausmaksu.
64 vrk-30 vrk ennen matkan alkua tulleista peruutuksista peritään 50 % matkan hinnasta.
Tämän jälkeen tulleista peruutuksista peritään 95 % matkan hinnasta.

Matkaehdot

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Yleisiä matkapakettiehtoja sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehtoja.

* Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
* Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Matka-Agentit / Elämys Travel Design Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
* Lisäksi Matka-Agentit / Elämys Travel Design  Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön.
* Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista Yleiset matkapakettiehdot sekä Matka-Agenttien lisä- ja erityisehdot

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »