Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Matkaohjelmaehdotus ryhmälle

Parhaat ryhmämatkat alkavat meiltä! Lennot/laivat ym. kuljetukset, majoituksen, retket, ruokailut jne. suunnittelemme ja varaamme ryhmänne toiveiden mukaisesti, haluamallenne ajankohdalle. Pyydä meiltä tarjous! ryhmat(a)matka-agentit.fi tai soita puh. 010 321 2800.


1. päivä 

Laivamatka Helsingistä Tallinnaan. Halutessa ryhmä voi varata laivamatkan ajaksi kokoustilan, buffetin/salaattibuffetin jne. Tallinnan satamasta bussikuljetus suomenkielisen oppaan johdolla Pyhäjärven kylpylään, jonne matkaa noin 220 km. Matkan varrella omakustanteinen kahvitauko. Majoittuminen ja illallinen.

2.-6. päivä

Buffetaamiainen ja buffetlounas päivittäin. Aikaa nauttia lepolomasta, kylpylähoidoista sekä kauniista maisemista. Yhtenä päivänä suomenkielisen oppaan johdolla kiertoajelu Otepään pikkukaupungissa ja Tartossa, jossa myös illallinen.

7. päivä

Buffetaamiaisen jälkeen vapaata aikaa. Bussikuljetus Tallinnaan ja matkalla pysähdytään maistelemaan marjaviinejä Pöltsamaan linnan viinikellarissa. Tallinnan satamassa hieman ostosaikaa. Laivamatka Tallinnasta Helsinkiin. Halutessa ryhmä voi varata laivamatkalle kokoustilan/matkatavarahyttejä, aterioita. 

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi! ryhmat(at)matka-agentit.fi

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »