Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Viulunsoittaja katolla –musikaali Tallinnassa

Musikaali sijoittuu 1900-luvun alun Ukrainaan ja kertoo koskettavan tarinan maitokauppias Tevjen ja hänen vaimonsa Golden 5 kauniista tyttärestä, jotka isä haluaisi naittaa juutalaisen perinteen mukaisesti. Vanhin tytär Tzeitel olisi haluttu naittaa rikkaalle teurastajalle, mutta tytär ei suostu tähän, vaan uhkaa karata köyhän räätälin Motel Kamzolin matkaan. Isä yrittää parhaansa mukaan vaalia juutalaisia perinteitä muuttuvassa maailmassa, ja vanhemmat antavat lopuksi periksi. Suuren suosion saavuttaneen musikaalin unohtumattomia lauluja ovat mm. Rikas mies jos oisin ja Nousee päivä, laskee päivä. Musikaalin nimi tulee Marc Chagallin maalauksesta ja tarina perustuu Sholom Alechemin kirjaan. Musikaali esitettiin ensi kerran 1964 Broadwaylla ja se säilyi ohjelmistossa lähes 10 vuotta. Musikaalista tehtiin myös elokuva 1971, ja se sai kolme Oscaria.


Matka-ajankohta ja hinta

4.-5.4.2020 (la-su) 175 €/hlö

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 45 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone. 

Hintaan sisältyy

  • laivamatkat Helsinki-Tallinna-Helsinki kansipaikoin
  • bussikuljetukset satama-hotelli-satama
  • majoitus jaetussa kahden hengen standard-luokan huoneessa 1 vrk
  • aamiainen hotellissa
  • suomenkielisen oppaan palvelut saavuttaessa Tallinnaan
  • permantolippu musikaaliin

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään). Matka edellyttää minimiosallistujamäärää.

 

Varaa matkasi tästä!

04.04.2020 - 05.04.2020
175 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hyvä tietää: 

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?