Matka-Agentit
makusi mukaan maailmalle :)

Minne menetkin, kysy ensin meiltä!

Wienin ja Bratislavan pikkujoulutunnelmaa

Wien on houkutteleva ja mielenkiintoinen aina, ympäri vuoden. Jo adventin aikaan kaupunki on pukeutunut jouluun, vanhaa kaupunkia ja Pyhän Tapanin kirkon seutua valaisevat lukemattomat jouluvalot, joulutoreilta leijailee jouluglögin ja hehkuviinin tuoksu, ja tunnelmallinen joulumusiikki soi. Tyylikkäässä kaupungissa soi Straussin kauniit valssit ja Mozartin musiikki, aina uusien sukupolvien rakastamina, aina uudet kuulijansa lumoavina. Keisarillinen loisto ja vanhat keskieurooppalaiset palatsit sekoittuvat moderniin ja muodikkaaseen menoon. Kaduilla kulkee tyylikkäitä wieniläisiä, jotka poikkeavat tunnelmallisiin kahviloihin, viihtyisiin ravintoloihin, muodikkaisiin putiikkeihin, pieniin viinitupiin. Koko kaupunki kertoo kuitenkin samalla pitkästä ja mielenkiintoisesta menneisyydestä ja keisarien kiehtovasta ja romanttisesta historiasta. Matkalla nähdään Wienin parhaita paloja! Ja samalla vieraillaan myös naapurimaan Slovakian puolella ja nähdään jouluun valmistautuva pääkaupunki Bratislava viehättävine joulutoreineen. 


Matka-ajankohta ja hinta

22.-24.11.2019 (pe-su) 750 €/hlö 

Lisämaksu yhden hengen huoneesta 125 €. Yksinmatkustavan on varattava yhden hengen huone.

Hintaan sisältyy

  •  Finnairin reittilennot Helsinki-Wien-Helsinki veroineen
  •  lentokenttäkuljetukset Wienissä
  •  majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa Wienin keskustassa
  •  aamiaiset, 2 lounasta
  •  matkaohjelman mukaiset retket: Wienin kaupunkikiertoajelu, kävelyretki vanhaan kaupunkiin ja joulutorille, Bratislavan kaupunkikierros ja joulutori 
  •  kirkkokonsertti Kaarlen kirkossa  
  •  suomenkielisen oppaan palvelut kuljetuksilla ja retkillä

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille (matkalla ei ole esteettömiä kuljetuksia eikä esteetöntä hotellia, ja retkillä kävellään).

Varaa matkasi tästä!

22.11.2019 - 24.11.2019
750 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Hotellit: 
Viihtyisä hotelli sijaitsee kaupungin keskusta-alueella.
4