Ylläs

Ylläs – Suomen suurin hiihtokeskus – Ylläksellä riittää tekemistä koko perheelle! Ylläksen hiihtokausi alkaa jo lokakuussa. Täällä Suomen suurimmassa hiihtokeskuksessa voit harrastaa erilaisia talvisia aktiviteetteja, laskettelurinteitä on 61 ja maastolatuja jopa 330 km. Lisäksi voit kokeilla mm. erilaisia safareita (esim. moottorikelkka-, poro- ja huskysafarit), jääkiipeilyä, varjoliitoa, islanninhevosilla ratsastusta, avantouintia..Ylläksellä on kaikkea! Ylläksellä rentoudut ulkoilupäivän jälkeen tasokkaisia ravintoloissa ja Ylläksen lukuisissa tapahtumissa. Kittilän lentokentälle on Äkäslompolosta matkaa noin 55 km ja Ylläsjärveltä noin 40 km.


Esimerkkihinnat

3 vrk alkaen. 315 €/hlö

Hintaan sisältyy

  • edestakaiset lennot Helsingistä Kittilään veroineen
  • majoitus 3 vrk jaetussa kahden hengen huoneessa ***hotellissa
  • aamieinen

Lisävuorokaudet mahdollisia.


Nämä ovat hintaesimerkkejä räätälöimistämme matkoista. Hinnat ovat arviohintoja, paikkoja rajoitetusti. Lopullinen hinta muodostuu lähtöpäivän, paikkatilanteen ja kuljetusyhtiön mukaan. Tutustuttuasi hintaesimerkkeihin, pyydä tarkka tarjous omalle matkallesi klikkaamalla "Pyydä tarjous"-painiketta! Palvelumaksu 20 €/varaus.

Varaa matkasi tästä!

3 vrk alk. 315 €/hlö

Ask offer form

Omat tiedot

Yhteydenoton täyttäneiden nimi- ja osoitetietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille tai muutenkaan käytetä henkilötietolain vastaisesti. Lue lisää rekisteriselosteestamme »

Sinua saattaisi kiinnostaa myös nämä matkat?

Aktiivilomat

Ruka

3 vrk alk. 375 €/hlö

Aktiivilomat

Salzburg - Flachau

7 vrk alk. 540 €/hlö

Aktiivilomat

Pühajärven kylpylä Virossa

4 vrk alk. 250 €/hlö